You are not logged in.

#1 2021-02-08 03:43:05

38b1y3eo
Member
Registered: 2021-02-08
Posts: 3

nike air force 1 07 sort

180339.jpg
Air Force 1 blev designet af Bruce Kilgore i 1982 og er kendt for at være den første yeezyudsalg.com basketballsko, der implementerer Nikes Air-teknologi, og blandt de første basketballsko, der bruger holdbare kopsåler. Denne proces holder skoen øverst med en højere sidevæg, som derefter sys rundt for at forstærke dens bånd til sneakeren, hvilket gør skoen lettere, mere fleksibel.

Dens store popularitet i hiphop-miljøet og med nogle af de største rap-kunstnere i 90'erne gjorde Air Force 1 Low til et idol og derfor også den mest nike sko dame blå populære model i denne serie. Air Force 1 Suede er den førende omarbejdning af klassisk lavt snit. Det øvre materiale i hårdt læder erstattes af blød ruskind og ændrer dermed det klassiske udseende, der har gjort Air Force 1 populær i de sidste 40 år.

Med vores store udvalg af forskellige farver og designs kan du hurtigt finde din yndlingsmodel.Med sit lidt anderledes udseende og forbedrede nike air force 1 07 sort ydeevne tager Air Force 1 Flyknit denne sneaker længere end nogensinde før. Air Force 1 Flyknit bytter den klassiske læderoverdel til en let og åndbar Flyknit, der viser, at Air Force er uundværlig både på banen og til din street-stil.

Nike gør sin ikoniske silhuet klar til hårdt vejr med Air Force 1 Gore-Tex. Som navnet Brandudsalg antyder, har skoen en vandtæt Gore-Tex-støvle, der holder fødderne tørre og varme, parret med en ikke-markerende ydersål i gummi for ekstra trækkraft. Vandabsorberende flade snørebånd fortsætter det vejrbestandige tema, mens en luftdæmpningsenhed øger komforten. Færdig med Gore-Tex branding på sålen, den fås i en håndfuld farveveje.

https://www.yeezyudsalg.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB