You are not logged in.

#1 2021-04-07 06:44:05

61brvlt1
Member
Registered: 2021-04-07
Posts: 3

nike classic cortez nylon goud/wit

nike-wmns-classic-cortez-nylon-club-gold-sail-white-749864-701-os-2.jpg
De schoenen is een must-have schoen voor iedereen, of ze nu op zoek zijn naar een strak waardefoot.com design of een casual en comfortabele stijl.Sinds de release is de Nike Cortez overgegaan van een hardlooptrainer naar een meer casual schoen. Dit jaar heeft het een beetje een revival gehad en is het op straat gezien door de volgende generatie modevolgelingen.

Voeg een klassieke schoenen toe aan je schoenencollectie. De klassieke schoenen nike schoenen dames hoog van de Nike Cortez Nylon heren is de ultieme sneaker in streetstyle. Oorspronkelijk gemodelleerd als hardloopschoen, is de Cortez getransformeerd tot een straaticoon voor stedelijke buurten over de hele wereld. Het lichtgewicht gevoel, de demping onder de voeten en de moeiteloze stijl zijn enkele van de vele redenen waarom deze schoen vandaag de dag nog steeds zo populair is.

De Cortez is een iconische schoen die teruggaat tot mijn vroegste dagen in de sport. De schoen gaf me het vertrouwen en de steun om mijn volledige nike classic cortez nylon goud/wit potentieel als jonge aspirant-atleet te verkennen, herinnert Joan Benoit Samuelson zich, gouden medaillewinnaar van de eerste Olympische damesmarathon bij de Los Anglenes-spelen van 1984. vind de jouwe en draag met een spijkerbroek en een sweatshirt voor een perfecte weekendstijl.

De Cortez is algemeen verkrijgbaar in twee standaard constructies, volledig leer en een mix van Stijlvol nylon en suède. De Cortez is al meer dan 45 jaar een populaire casual sneaker dankzij zijn ongelooflijk eenvoudige, maar toch sterke en stijlvolle look. Het ontwerp is iconisch in drie eenvoudige kleurstellingen: wit / rood / blauw, zwart / wit en wit / zwart. Samen met deze drie standaard kleurstellingen is de Cortez verkrijgbaar in een volledige reeks kleurencombinaties van neutraal tot levendig.

https://www.waardefoot.com/

Offline

Board footer

Powered by FluxBB